İSTANBUL / ÜMRANİYE - Atatürk Ortaokulu

May

Ümraniye Atatürk Ortaokulu öğrencileri, danışman öğretmenleri Hülya Yapal ile 2. Tema kitaplarından Feyza Hepçilingiler’in “Off Dilim” kitabını okumayı bitirdi.

May

Anadolu Sigorta tarafından kurulan okulumuz kütüphanesinin açılışını Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım,  Anadolu Sigorta Genel Müdürü Sayın Mehmet Tuğtan, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Özen, Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

“Geleceğin Yazarları” projesi kapsamında genç yazarlarımız çalışmalarının sonuna geldi. Emeği geçen öğretmen ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Nis

Medeniyet Okumaları Projesi kapsamında danışmanları Hülya ŞEN YAPAL ile Atatürk Ortaokulu öğrencileri Necip Fazıl KISAKÜREK’e ait “Reis Bey” adlı tiyatro eserinin okumasını tamamladıktan sonra filmini izlediler. Seyirden sonra film hakkında müzakere ettiler.

Mrt

Atatürk Ortaokulu öğrencileri, danışman öğretmenleri Hülya ŞEN YAPAL ile; Necip Fazıl KISAKÜREK’e ait “Reis Bey” adlı tiyatro eserinin okumasını yaptılar. Eseri değerlendirip üzerine müzakere ettiler.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi Ocak ayi Dede Korkut Hikayelerinden haraketle yeni bir hikaye yazmak etkinliğinden oluşturduğumuz okul panomuz.

Ock

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği tarafından 7. ve 8. sınıflara yönelik "Siber Zorbalık" konusunda bilgilendirme yapıldı. Desteklerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

Ümraniye İlçesi Küçük Erkek FUTSAL 1.si olan Takımımızı ve Ümraniye İlçesi Küçük kız FUTSAL 2.si Takımımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz. Antrenörleri olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tufan CANDAN'a emekleri için çok teşekkür ederiz.

Ara

Ümraniye ilçesi Yıldız Kızlar futsal 3. sü ve Ümraniye ilçesi Yıldız Erkekler futsal 2. si olan futsal takımlarımızı ve antrenörleri olan öğretmenimizi tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Ara

"Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı"

Ara

8/A sınıfı “12-18 Aralık Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında pano çalışmaları yaptılar. Yerli ve milli ürünlerimizi tanıtıp farkındalık yaratmayı, ayrıca israf etmemek ve tutumlu olmak konularında dikkat çekmeyi amaçladılar. 2. ve 3. kat koridorlarında ve 8/A sınıfında panoları inceleyebilirsiniz.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak sınav tarihleri aşağıdaki görseldeki gibidir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılında resmî/ özel kurumlarda öğrenim gören okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanacak olan ve Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından  tanıtımı yapılan "Sözlük Özgürlüktür" temalı ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında; okulumuzda yapılan pano çalışması okulumuzun birinci katında sergilenmektedir.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Okul programında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas